Rólunk


PSP-Budapest 

A PSP Siklóssy és Partner Vezetői Tanácsadó Kft. Magyarországon a partnerek által vezetett, közép- és nagyvállalatokat támogató executive search vállalat. 

A PSP csoport elsö tagja, a Porges, Siklóssy & Partner GmbH bonni székhelyén 1983-ban lett bejegyezve. A magyar leányvállalat 1991-ben alakult a rendszerváltást követő privatizációkkal egy időben. A bonni vállalat felismerte az igényt, hogy ügyfeleit Magyarországon is ki tudja szolgálni.

A budapesti cég igen gyorsan közismertté vált, és ma is a szakma legsikeresebb és legstabilabb vállalatai közé tartozik. Sikerült a hosszú távú gondolkodásmóddal hosszú távú ügyfélkapcsolatokat kiépíteni.

A sikerek a munkatársak lojalitásán is látszanak. Több kollégánk az alapítástól, több mint 20 éve dolgozik velünk. Ez a sikerünk egyik kulcsa. Természetes, hogy a velünk megoldott személyzeti problémák új megbízásokhoz vezetnek az elégedett ügyfelektől úgy, hogy ma már megbízásaink 80 %-a ilyen visszatérő ügyfelektől származik.

Főleg “fejvadászattal”, de hirdetéses eljárással is dolgozunk. Kollégáink a különbözö ágazatok részletes ismerete alapján javasolnak megoldási módot ügyfeleink számára.

Vállalatunk kizárólag specialisták és felsővezetők kiválasztásával foglalkozik. Érvényesnek tartjuk a „suszter maradjon a kaptafánál” mondást, és csak azzal foglalkozunk, amiben a legjobbak közé tartozunk, azaz amiben a legtöbb tapasztalatunk van.

Személyre szabott egyedi szolgáltatásunk egy „mérték utáni szabóság” komfortját nyújtja. Ügyfeleink nyitott pozícióját minden részletében először körültekintően feltérképezzük, és szolgáltatásunk sikerét a leghatékonyabb keresési módal biztosítjuk.

Minden személyzeti tanácsadó partnerünk alkalmazotti státuszban, korábbi sikeres üzleti tapasztalatokkal a háta mögött dolgozik nálunk.